Kalkulator utawa estimator

Entuk perkiraan kothak sing sampurna

Pitungan kothak jubin

Kaki
Kaki

Prakiraan

SQ. M SQ. Ft

Iki bisa beda-beda miturut kabutuhan sing nyata.
Iki mung ana pitungan.

X ft

Y ft

Tips

  • Dimensi dawa lan ambane ana ing sikil.
  • 1 kaki = 0.3048 meter
  • 1 meter = 3.28084 kaki
  • 1 meter = 100 sentimeter
  • 1 sentimeter = 0.01 meter