Pabrik Porselen Kotak

Pabrik Porselen Kotak

Dilebetkeun dina 2015, bluezone vitrified pvt. Ltd anu mangrupikeun perusahaan pabrik ubin porselen india. Naék ka luhur industri ubin di india dihutang ngan ukur pikeun aplikasi centric pelanggan sareng ambisi pikeun merevolusiasi industri ubin sadayana. Satengah dasawarsa sareng seueur paningkatan téknologi engké, pikeun zona biru vitrified ngan ukur tantangan anu tinggal nyaéta ngajajah ayana anu langkung global; kalayan ékspor ka langkung ti 10+ nagara ngalangkungan 3 buana éta pasti tiasa ngahontal tujuan éta sareng masih hoyong anu langkung. Disertifikasi pikeun standar kualitas nasional sareng internasional, metode anu taliti pikeun ngembangkeun ubin urang numutkeun tren pangénggalna, zona biru vitrified parantos sumpah pikeun sumebar ka unggal penjuru dunya.
 
Unggal nagara sareng afinitasna pikeun salawasna resep sareng milih anu pangsaéna pikeun diri; hubungan urang sareng emirat ngan ukur sababaraha waktos. Sareng pertandingan parantos dikonfirmasi ku ékspor urang ka wétan tengah. Pelopor ékspor témbok porselin témbok sareng lantai di dunya, kami nganggo nami urang ékspor anu henteu rumit sareng suksés ka daérah éta.


Dimana anjeun tiasa nganggo ubin porselen?

Ical dinten nalika ubin anu ngahaja pikeun ngan dapur anjeun atanapi kamar mandi, leyuran ubin umur anyar nawiskeun rupa-rupa leyuran ubin anu sampurna pikeun unggal bagéan rohangan struktural anjeun janten bumi atanapi dagang anjeun.

    

 

 

    

- ubin porselen pikeun kamar tidur - rohangan pribadi anjeun pantes diciwit anjeun, sareng kami nganteurkeun ngalangkungan koleksi ubin kamar tidur
- ubin porselen pikeun ruang tamu - anjeun sami sareng gaya, status sareng kanyamanan dina koleksi ubin ruang tamu kami
- ubin porselen pikeun dapur - ubin dapur kontémporér anjeun anu teras sareng kirang repot pikeun pangalaman mantra ngariung
- ubin porselen pikeun kamar mandi - meunang inspirasi ku koleksi ubin kamar mandi kami anu lami pikeun nyandak anjeun kana dasawarsa énggal
- ubin porselen pikeun komérsial - pikeun anjeun tujuan komérsial anu rame sareng mantep kami nawiskeun solusi ubin anu sampurna, anu sanés ngan ukur gaya tapi nganggo ageman teuing

Kalayan seueur aplikasi na, ubin, sapertos urang terang, parantos mekar - ubin urang ayeuna aya rupa-rupa desain, seni sareng tékstur sapertos herang, pedesaan, gula, kai satin & herang luhur. Kotak ieu ayeuna dicitak ngalangkungan téknologi percetakan digital. Sadaya ieu tiasa sareng hemat biaya kusabab platform percetakan digital anu ngamungkinkeun rupa-rupa hal pikeun dicobaan sareng dihontal kalayan témbok & ubin lantai.

Porselen Kotak Vitrified

Watesan leyuran lantai marmer sareng batu nyababkeun turunan ubin vitrified. Ieu mangrupikeun jinis ubin porsélin porositas anu lemah pisan anu sumping salaku alternatif sambutan. Tujuan tahan uap tina ubin porselen vitrified ieu ngakibatkeun éta diulang sareng nyorong panggunaan di luar ruangan, sareng akhirna nganggo kamungkinan ngarancang kamungkinan ubin ieu sareng jalan ka bumi anjeun sareng dimana-mana.

Produk ékspor kami

    

Kotak porselen kenca matte nyaéta ubin permukaan anu diasah ku cara nerapkeun lapisan glasur dina luhur ubin porselen. Permukaan glossed ieu ngamungkinkeun pikeun nyitak digital pola unik di dinya. Kukituna, niru sagala jinis penampilan dina seueur gaya sareng desain sapertos batu, bata, kai atanapi bahkan bentang alam. Desain ubin porselen herang dina ubin ningkatkeun tampilan kamar anjeun sacara umum bari nawiskeun seueur kaunggulan sapertosna
- ubin porselen herang sampurna pas pikeun dianggo nganggo pemanasan handapeun lantai,
- pilihan pangsaéna kanggo panggunaan komersial anu sibuk
- pilihan anu hadé pikeun di luar ruangan kusabab ciri tahan cai sareng ibun
- awét pisan
- Kandel sareng kapadetan anu langkung luhur pikeun panggunaan anu langkung kuat dina rohangan luhur

Dipoleskeun Kotak Porselen Glazed

Pikeun tujuan anu langkung praktis sareng aplikasi anu cocog pikeun ampir sadaya rohangan, ubin porselen herang anu digosok langkung disayogikeun tibatan pilihan anu sanés di pasar. Keramik ubin porselen anu digosok penting pisan pikeun variasi ubin porselen herang dimana hasil akhirna nyaéta ubin anu dilapis beurat pisan, éta didamel ku nerapkeun lapisan desain digital anu dicitak dina ubin porselen. Éta aya dina rupa-rupa gaya, warna sareng tékstur. Daya tarik anu endah tina kotak ieu ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun naon waé atanapi tujuan ubin. Kauntungannana kawilang mirip sareng ubin porselen herang tapi ogé kalebet
- noda sareng tahan corétan
- permukaan ngagilap herang nyayogikeun banding kelas munggaran

Pamakéan multiguna sareng pilihan desain anu teu aya tandingan ubin porselen herang & ubin porselen herang ngajantenkeun aranjeunna janten pilihan anu dipikaresep di antara tukang hiasan sareng gaya sareng fanatik méwah. Téknologi percetakan digital parantos mastikeun yén henteu aya desain anu mustahil didamel dina ubin ieu. Aranjeunna pikaresepeun sareng awét sareng cahaya sareng hérang ubin disimpen dina kahirupan lantai.

Rincian bungkus ékspor
Produkna dikirimkeun dina dua ukuran 600 x 600 mm sareng 600 x 1200 mm ubin porselen.

Language:- sesothosundaneseswahiliswedishthaiturkishukrainianyiddishzuluportuguese