Format ageung porbelist Gaya Hebat Kréatip

Naon anu datar pinggel

Large Format Porcelain Tiles

Di industri gedong, ubin pinggel dianggap salaku salah sahiji barang arsitéktur anu paling populér sareng umum dipaké. Tiles kerja ageung. Éta tiasa janten bahan anu parantos diolah pikeun ngagaduhan permukaan anu langkung seueur dina dua sisi kalebet origlops, logam atanapi beton beton. Pilis format ageung umumna ageung sareng aranjeunna biasana diproduksi pikeun ngagunakeun indoor.

Til Pilipis anu ageung mangrupikeun jinis bahan konstruksi Anu ngagaduhan wajah dina dua sisi anu dihasilkeun dina sagala rupa Ukuran sareng ketebalan, warna ogé parantos cocog sareng sarat Ti pembeli poténsial. Éta tiasa dipasang di jero rohangan atanapi di luar gumantung Kana kabutuhan anjeun pikeun dianggo. Aréa permukaan ubin ieu nyayogikeun lancar sareng Permukaan anu teu lancar pikeun pamasangan bahan konstruksi sanés sapertos Karpét, ubin atanapi malah garing.

Tiles porsip porsi ageung anu populer sabab nyayogikeun kualitas punjul dina hal daya tahan, sora-bukti-bukti anu penting nalika masang aranjeunna di jero ruangan sareng anjeun seueur seueur.

Kaunggulan sareng kalemahan tina ubin ponsil ageung ponsel?

Kamundukan

  • Ketebalan rak naék dugi ka 16 inci, janten tiasa ngahankeun langkung beurat.
  • Aranjeunna gampang ngabersihan sareng henteu ngagorok atanapi gampil.
  • Tiles ieu henteu nyerep panas sapertos bahan sanés sapertos kai anu bakal ngajaga kamar anjeun langkung cooler dina bulan usum panas.

Karugara

  • Aranjeunna beurat dipasang sareng tiasa sesah.
  • Ubin ieu henteu nyababkeun ogé ruangan tiasa janten tiis teuing dina bulan usum tiis tanpa sistem pemanasan.
  • Biaya Til Pilingan Pipas ageung langkung mahal tibatan bahan sanés sapertos kai atanapi logam anu bakal aya masalah pikeun sababaraha jalma.

Dimana urang tiasa nganggo ubin minggel ageung?

Large Format Porcelain Tiles in Bathroom

Kamar mandi

Janten, anjeun ngarencanakeun mikanamas kamar mandi sareng hal anu kahiji anu aya dina pikiran anjeun mangrupikeun mandi anyar. Waktosna kanggo ngaleungitkeun ubin anu retak atanapi Témbok goresan! Anjeun hoyong hal sengit tapi henteu pikaboseneun - anjeun peryogi pinggiran format anu ageung pikeun mandi!

Garasi

Garasi tiasa janten rohangan anu hésé pikeun ngahias sareng nambihan Gaya tapi kalayan bahan anu leres, mungkin. Tilu porses porsin ageung mangrupikeun pilihan anu saé Pikeun garasi sabab aranjeunna gaduh rahay Saé nalika dipasang salaku lantai lantai atanapi témbok.

Large Format Porcelain Tiles In Garage
Large Format Porcelain Tile In Hallway

Panto balap

Upami anjeun milarian jalan anu dramatis Kana bumi anjeun, teras masang ponsel anu ageung Tiles tiasa janten pilihan anu sampurna pikeun anjeun. Tepi ieu tiasa Datang dina sababaraha warna anu béda sareng réngsé, ngajantenkeun aranjeunna Pilihan gampang nalika nyobian milari hiji hal anu bakal cocog Naon waé dandator atanapi gaya. Aranjeunna ogé nyayogikeun traction anu langkung saé, anu bakal Janten panjang dina usum tiis nalika anjeun nyobian meunangkeun lantai sisan anjeun.

Patio lantai

Janten, anjeun milarian patio anyar? Naha anjeun badé angkat sadayana atanapi ngalakukeun hal anu langkung halus sareng minimalis? Anjeun panginten henteu acan nganggap pilihan nganggo titik kertas anu ageung. Bahan populer ieu dianggo sacara éksténsif atawa réstoran tungtung anu luhur di sakumna dunya sakumaha awét, henteu tahan, gampang, gampang ngabersihan sareng ngajaga.

Tipe Piring Sebu Persek nyaéta salah sahiji bahan anu paling populer pikeun patios kumargi nyayogikeun warna anu luhur sareng tiasa dipidamel dina seueur warna anu béda, atosan pikeun hirupna!

Large Format Porcelain Tiles On Patio
Large Format Porcelain Tiles In Kitchen

Dapur

Di dunya kalapa ayeuna, éta parantos janten penting pikeun gaduh anu dirarancang sareng asestrétically anu pikaresepeun. Dapur mangrupikeun jantung bumi anjeun dimana anjeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng babaturan bari nyiapkeun tuangeun atanapi ngan saukur mikaresep perusahaan. Ruang anu dirancang anu dirarancang tiasa ngajantenkeun sagala bédana pikeun nyieun konéksi ieu langkung pribadi sareng nikmat pikeun sadayana.

Tiles Potong Pelselin ageung tiasa janten pilihan anu saé pikeun dianggo di dapur sabab waterproof sareng tahan kana seuneu, panas sareng cai. Aranjeunna henteu nyerep bau atanapi noda tina masak anu hartosna anjeun bakal langkung gampang ngabersihkeun dapur anjeun.

Ruang tengah

Ruang tamu tiasa janten tempat anu badé ngadamel pernyataan. Sababaraha urang nganggo rohangan pikeun ngahibur tamu, sedengkeun anu sanés milih éta salaku daérah pikeun santai sareng lakukeun damel di bumi. Kami nawiskeun seueur perumahan anu béda dina alat pinggiran ageung pikeun ruang tamu supados aranjeunna bakal cocog sareng gaya perabot atanapi Décor di bumi anjeun.

Large Format Porcelain Tiles In Living_Room
Large Format Porcelain Tiles In Badroom

Pangkeng

Pangkeng mangrupikeun tempat anu kedah raoseun sareng santai. Éta dimana anjeun badé ngaso awak anjeun saatos dinten panjang atanapi kagiatan sareng kulawarga sareng babaturan. Tipe porses bersinar ageung mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pangkeng sabab henteu nyerep panas, hartosna anjeun bakal langkung dipikaresep dina usum panas.

Luar

Wilayah luar janten tempat anu saé pikeun ngahibur sareng santai, tapi ogé tiasa gancang janten kotor ti barudak maén di luar atanapi piaraan sumping di bumi. Ieu sababna penting pikeun investasi tetep sareng kualitas kualitas anu bakal tahan sadayana unsur, khususna upami anjeun gaduh kolam renang atanapi bako panas. Salah sahiji pilihan anu paling populer urang pikeun rohangan luar anu datar datar. Ubin ieu waterproof sareng tahan kana seuneu, panas sareng karusakan cai anu hartosna investasi anjeun moal dirusak ku kacilakaan di daérah ieu.

Large Format Porcelain Tiles On Outdoor Flooring

Warna anu béda tina ubin pinggel

Tiles porses ageung ageung sayogi di seueur warna anu béda sapertos ieu:

Beige Large Format Porcelain Tiles

Beige

Wiligy Wilaku Pipas Pelselin nyaéta warna nétral sareng tradisional anu tiasa nawiskeun sentuhan anu elegan ka kamar naon waé.

Red Large Format Porcelain Tiles

Beureum

Bolder, pilihan anu langkung indah pisan nyaéta ubin warna bérés beureum anu nyababkeun sababaraha olahraga kana skema hiasan.

Green Large Format Porcelain Tiles

Hejo

Pendekatan anu langkung alam sareng bumi anu tiasa dihontal ku nganggo ubin kertas anu saé. Warna ieu sering dianggo pikeun ngaso rasa kalepatan kana skéma hiasan.

Yellow Large Format Porcelain Tiles

Koneng

Tiles Pelses Bodas Bodas anu saé sampurna pikeun nambihan cahaya panonpoe di jero kamar anu anjeun nempatkeun

Blue Large Format Porcelain Tiles

Biru

Pilihan warna anu sanés nyaéta Pilipan Pilipis Bursa Bursa Bilangan anu ngagaduhan pangaruh anu tenang sareng tiasa dianggo pikeun nyiptakeun ka jero cai anu di jero kamar anu aranjeunna disimpen dina.

Brown Large Format Porcelain Tiles

Coklat

Coklat mangrupikeun warna coklat poék. Éta henteu umum diantara para nasabah urang, tapi kéngingkeun salah sahiji pilihan anu populér kami nawiskeun kanggo ubur minggonan ageung.

Gray Large Format Porcelain Tiles

hawuk

Sapi mangrupikeun warna anu kami nawiskeun pikeun ubin format ageung. Warna ieu tiasa dianggo nyiptakeun moody sareng langkung suluh di jero kamar anu aranjeunna disimpen dina.

Black Large Format Porcelain Tiles

Hideung

Til Pilis Pilkelin Hideung. Éta sering dianggo nyiptakeun moody sareng langkung sugur di jero kamar naon waé anu disimpen di

White Large Format Porcelain Tiles

Bodas

Bodas mangrupikeun salah sahiji warna anu paling jagat sabab bakal saé sareng hiasan atanapi parabot.

Gold Large Format Porcelain Tiles

Emas

Tilang Emas ageung. Kadang-kadang dipaké pikeun nyiptakeun elegan di jero kamar mana waé anu disimpen di.

Silver Large Format Porcelain Tiles

Perak

Til Pilak Pilak Pilar ageung.

Statuario Large Format Porcelain Tiles

Staiario

Statuario Tilang Pelselin Horceline sampurna pikeun nambahan anu langkung alami sareng bumi.

Béda ngabubarkeun kertas porses

Upami anjeun milarian hal anu bakal nunjukkeun batu alami anjeun tinimbang nyumput kaéndahan alam na teras format anu paling leutik nyaéta kanggo anjeun. Éta gampang pikeun ngajaga ogé, ngan ukur ngusir sareng lawon beueus atanapi bolu

Herang

Upami anjeun milarian hal anu bakal nunjukkeun batu alami anjeun tinimbang nyumput kaéndahan alam na teras format anu paling leutik nyaéta kanggo anjeun. Éta gampang pikeun ngajaga ogé, ngan ukur ngusir sareng lawon beueus atanapi bolu.

Matte

Ieu mangrupikeun bérés anu paling populér pikeun ubin pinggel ageung. Éta gampang pikeun ngajaga ogé, ngan ukur ngusir sareng lawon beueus atanapi bolu

Ukuran anu béda-béda dataran pinggel ageung

Tuang plato ageung ageung dina loba ukuran ukuran anu béda sareng handap nyaéta ukuran utama anu urang nawiskeun u borong ageung urang:

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi patarosan maka rumasa bébas ngahubungi kami: Info@bluezonevitrified.com Atanapi anjeun ogé tiasa nelepon kami: +91 99786 00511.